Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα εδώ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Mitsubishi Electric PUHZ-SHW230YAA με Hydrobox ERSE-YM9ED 23kW Split 3Ph

New Κατόπιν παραγγελίας ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Mitsubishi Electric PUHZ-SHW230YAA με Hydrobox ERSE-YM9ED 23kW Split 3Ph

Αντλία Θερμότητας Mitsubishi Electric PUHZ-SHW230YAA με Hydrobox ERSE-YM9ED R410 23kW Split Τριφασική

"ecodan" Οικονομικό, με οικολογική συνείδηση σύστημα θέρμανσης επόμενης γενιάς

Εξαιρετική απόδοση θέρμανσης ecodan, ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες

Εξοικονόμηση ενέργειας

Με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερης άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας, η Mitsubishi Electric παρουσιάζει με περηφάνια ένα νέο επαναστατικό έλεγχο συστήματος. Αυτό βασίζεται σε δεδομένα που υποδεικνύουν ότι 1°C μείωση στη θερμοκρασία ροής βελτιώνει το συντελεστή απόδοσης (COP) του συστήματος αέρα-νερού (ATW) κατά 2%. Αυτό σημαίνει ότι η εξοικονόμηση ενέργειας επηρεάζεται θεαματικά από τον έλεγχο της θερμοκρασίας ροής στο σύστημα

Έλεγχος 2 ζωνών

Η ταυτόχρονη δημιουργία δύο διαφορετικών ζωνών θερμοκρασίας εξασφαλίζει πιο άνετη και ιδιαίτερα βολική θέρμανση. Το ecodan παρέχει τη δυνατότητα ορισμού δύο θερμοκρασιών, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε δύο διαφορετικούς τύπους συστημάτων θέρμανσης. Το σύστημα επιτρέπει την προσαρμογή των θερμοκρασιών όταν απαιτούνται διαφορετικές θερμοκρασίες χώρου, όπως θερμοκρασία 60°C για τα θερμαντικά σώματα του καθιστικού και θερμοκρασία 35°C για την ενδοδαπέδια θέρμανση.

Αυτόματη εναλλαγή

Η ευελιξία του έξυπνου ελέγχου ecodan επιτρέπει στο σύστημα να συνδυάζεται με το λέβητα που ήδη χρησιμοποιείται. Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου μπορεί να επιλέξει ποια πηγή θερμότητας (ecodan ή λέβητα) θα λειτουργεί ανάλογα με τις συνθήκες. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν λέβητα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την λειτουργία του ecodan και να εξοικονομούν ενέργεια.

Έλεγχος πολλαπλών μονάδων

Χάρη στη δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών μονάδων, το ecodan μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλους χώρους. Για παράδειγμα, ακόμη και σε μεγάλους χώρους που απαιτούν μεγάλο θερμικό φορτίο όπως συγκροτήματα κατοικιών, γραφεία και καταστήματα, η εγκατάσταση πολλαπλών μονάδων ecodan με κεντρική διαχείριση ελέγχου πολλαπλών μονάδων εξασφαλίζει βέλτιστο έλεγχο της θέρμανσης και επιτυγχάνει εντυπωσιακή άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Τεχνολογία "Zubadan"

Μοναδική τεχνολογία Zubadan

Στην κλασσική inverter τεχνολογία, η απόδοση της αντλίας αλλά και η θερμοκρασία του νερού παραγωγής της, εξαρτάται δραματικά από τις συνθήκες λειτουργίας περιβάλλοντος.
Η τεχνολογία Zubadan χάρη στο flash injection δίνει την λύση, με σταθερή απόδοση σε κάθε συνθήκη λειτουργίας έως και τους -15ºC με τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης σε σύγκριση με κάθε άλλη τεχνολογία. Δίνει τέλος στην υπέρ-διαστασιολόγηση των μονάδων, στην αβεβαιότητα καλής απόδοσης και δίνει ‘’Εγγυημένη λύση’’ στον καταναλωτή.

Τεχνολογία Flash Injection

Το Κύκλωμα Flash Injection (στιγμιαίου ψεκασμού) είναι μια πρωτότυπη τεχνολογία που εξελίχθηκε από τη Mitsubishi Electric. Μια διαδικασία εναλλαγής θερμότητας στο σημείο A (ενδιάμεσος εναλλάκτης) μετατρέπει το υγρό ψυκτικό σε κατάσταση δύο φάσεων αερίου-υγρού και στη συνέχεια συμπιέζει το αέριο-υγρό ψυκτικό στο σημείο B (συμπιεστής ψεκασμού). Το κύκλωμα αυτό εξασφαλίζει επαρκή ροή ψυκτικού για θέρμανση όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές. Στη νέα γενιά Zubadan, το κύκλωμα Flash Injection είναι πιο ισχυρό έχοντας βελτιωμένο ενδιάμεσο εναλλάκτη για αύξηση της απόδοσης εναλλαγής θερμότητας και διαθέτοντας έναν νέο συμπιεστή ψεκασμού για αύξηση της αποδοτικότητας συμπίεσης. Οι δύο αυτές βελτιώσεις της νέας γενιάς Zubadan εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία θέρμανσης στις πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW)23
Λειτουργία Αντλίας ΘερμότηταςΨύξης / Θέρμανσης
Τύπος Αντλίας ΘερμότηταςSplit
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/35 (7°C, Έξοδος Νερού 35°C)23
COP 7/353.65
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/55 (7°C, Έξοδος Νερού 55°C)23
COP 7/552.47
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/7 (35°C, Έξοδος Νερού 7°C)20
EER 35/72.22
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/18 (35°C, Έξοδος Νερού 18°C)20
EER 35/183.55
Ενεργειακή Κλάση W35°C/W55°CA++ / A++
Όρια Λειτουργίας Θέρμανσης-28 ~ +21
Όρια Λειτουργίας Ψύξης-15 ~ +41
Συνδέσεις Υδραυλικού Κυκλώματος (Inch)1 1/2''
Ισχύς ηλεκτρικής Αντίστασης (kW)9
Μέγιστη Θερμοκρασία Ροής Νερού (°C)60
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm)600x950x360
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)44
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΠxΥxΒ (mm)1338x1050x360
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)149
Ψυκτικό ΥγρόR410a
Γραμμή Υγρού (mm / in)12,7 / 1/2"
Γραμμή Αερίου (mm / in)25.4 / 1''
Μήκος Γραμμής (m)80
Ύψος Γραμμής (m)30
Ασφάλεια Πίνακα (A)3*32
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz)3-380~415V-50
Βάρος (Kg)193,0
Σελίδα ΚατασκευαστήMitsubishi Electric
Εγγύηση ΠρομηθευτήΤρία (3) Έτη


  • Κωδικός Προϊόντος: PUHZ-SHW230YAA με Hydrobox ERSE-YM9ED
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 13.000,00€