Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα εδώ

Αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea T-CAP Monoblock Generation J WH-MXC12J6E5 12kW

New Αντλία θερμότητας Panasonic Aquarea T-CAP Monoblock Generation J WH-MXC12J6E5 12kW

Panasonic Aquarea T-CAP Monoblock Generation J R32

Για μετασκευές και νέες κατασκευές, το Aquarea T-CAP είναι η ιδανική λύση για εκείνες τις εγκαταστάσεις όπου η χωρητικότητα εξόδου είναι απαιτητική.

lifestyle

Το AQUAREA T-CAP MONO-BLOC J GENERATION παρέχει τόσο ζεστό νερό χρήσης όσο και θέρμανση για καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση από εξωτερική μονάδα.


Adapts to your home

Προσαρμόζεται στο σπίτι σας

Επιλέγοντας από μια σειρά δυνατοτήτων, από 9kW έως 16kW, μπορείτε να βρείτε επιλογές χαμηλότερης αρχικής επένδυσης και χαμηλότερου λειτουργικού κόστους. Η σειρά προσαρμόζει πλήρως το σύστημα στις ανάγκες του σπιτιού σας, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση, καθώς μπορεί να φτάσει έως και τους 5°C στην έξοδο νερού.

Heat Pump, 80% of energy for free

80% της ενέργειας δωρεάν

Βασισμένο στην τεχνολογία αντλιών θερμότητας Air to Water, το Aquarea είναι εξαιρετικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Συλλαμβάνει θερμική ενέργεια από τον αέρα του περιβάλλοντος και τη μεταφέρει για να θερμάνει το νερό που χρειάζεται για να ζεστάνει το σπίτι σας, για ζεστό νερό οικιακής χρήσης ακόμα και για ψύξη του σπιτιού αν το επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο, έως και το 80% της απαιτούμενης θερμικής ενέργειας λαμβάνεται από τον αέρα του περιβάλλοντος - ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

More comfort

Περισσότερη άνεση

The Aquarea Heat Pump is able to precisely control the temperature thanks to reliable Panasonic Inverter Compressors. Even in adverse weather conditions (-20°C), Aquarea warms your home effectively and efficiently. Aquarea can also cool space in summer and bring hot water all year round, offering different modes to give the ultimate comfort.

Space-saving solution

Λύση εξοικονόμησης χώρου

Το Aquarea T-CAP Monoblock είναι η ιδανική λύση εξοικονόμησης χώρου για κάθε σπίτι, καθώς η μονάδα δεν απαιτεί ξεχωριστό υδροκιτ μέσα. Επιπλέον, χάρη στον προσεγμένο σχεδιασμό της μονάδας, όλο το ψυκτικό είναι σφραγισμένο στην εξωτερική μονάδα, αφήνοντας μόνο σωλήνες νερού που χρειάζονται μέσα στο σπίτι. Για περαιτέρω ιδέες εξοικονόμησης χώρου, συνδυάστε το Aquarea Mono-bloc με μια δεξαμενή Duo, η οποία ενσωματώνει το ΖΝΧ με μια δεξαμενή buffer.

T-CAP MONO-BLOC J GENERATION

AQUAREA T-CAP MONO-BLOC J GENERATION. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.

Aquarea T-CAP για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ανακαίνιση και καινοτομία.

Ideal to ensure that the heating capacity is maintained even at very low temperatures. This line-up is able to maintain the heat pump output capacity until -20 °C outdoor temperature without the help of an electrical booster heater1).

65 °C2) δυνατή θερμοκρασία νερού.

Βελτιστοποιώντας το σύστημα και τον κύκλο ψυκτικού, η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει υπό υψηλότερη πίεση και να επιτύχει θερμοκρασία νερού 65°C.

1) Θερμοκρασία ροής 35ºC.

2) Σε περίπτωση που η ρύθμιση ΔT με το τηλεχειριστήριο είναι 15 °C και η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 5 έως 20 °C, είναι δυνατή η θερμοκρασία ζεστού νερού 65 °C. Ακόμη και με τη σειρά T‑CAP, η χωρητικότητα θα μειωθεί όταν η θερμοκρασία του νερού φτάσει τους 65 °C.

Higher efficiency chart

Υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με άλλα συστήματα θέρμανσης

Οι αντλίες θερμότητας Panasonic έχουν μέγιστο COP 5,08 στους 7 °C που τις καθιστά πολύ πιο αποδοτικές από άλλα συστήματα θέρμανσης. Το T-CAP είναι επίσης σε θέση να παρέχει εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία ή τη θερμοκρασία του νερού.

No need to oversize to reach required capacity at low temperatures

Δεν χρειάζεται υπερμεγέθη για να επιτευχθεί η απαιτούμενη χωρητικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες

Οι αντλίες θερμότητας Panasonic μπορούν να λειτουργήσουν σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως και -20 °C και να διατηρήσουν τη χωρητικότητα χωρίς εφεδρική θέρμανση στους -20 °C. Με άλλες αντλίες θερμότητας, απαιτείται μεγαλύτερη χωρητικότητα για να επιτευχθεί το ίδιο επίπεδο άνεσης σε χαμηλές θερμοκρασίες.

performance even at -20 °C outdoors

Πώς το Aquarea T-CAP διατηρεί την απόδοση ακόμη και στους -20 °C σε εξωτερικούς χώρους

Έχει ληφθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που μπορεί να διατηρήσει τη θερμαντική ικανότητα ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες μέσω βέλτιστου ελέγχου που προέρχεται από την ενσωμάτωση του εναλλάκτη θερμότητας δύο σωλήνων στον κύκλο ψύξης.

Aquarea Smart Cloud

Aquarea Smart Cloud (Προαιρετικός Εξοπλισμός)

Ο πιο προηγμένος έλεγχος θερμοκρασίας για σήμερα και για το μέλλον. Το Aquarea μπορεί να συνδεθεί στο Cloud με το CZ-TAW1, επιτρέποντας τόσο τον απομακρυσμένο έλεγχο από τον τελικό Χρήστη όσο και την απομακρυσμένη συντήρηση από τους εξειδικευμένους Τεχνικούς.

To Aquarea Smart Cloud είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός θερμοστάτης για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση μιας συσκευής θέρμανσης. Είναι μια ισχυρή και λειτουργική υπηρεσία για τον τηλεχειρισμό της πλήρους λειτουργίας Θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς (kW)12
Λειτουργία Αντλίας ΘερμότηταςΨύξης / Θέρμανσης
Τύπος Αντλίας ΘερμότηταςMonobloc
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/35 (7°C, Έξοδος Νερού 35°C)12
COP 7/354.8
Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/55 (7°C, Έξοδος Νερού 55°C)12
COP 7/553.53
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/7 (35°C, Έξοδος Νερού 7°C)12
EER 35/72.9
Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/18 (35°C, Έξοδος Νερού 18°C)12
EER 35/183.95
Όρια Λειτουργίας Θέρμανσης-20 ~ +35
Όρια Λειτουργίας Ψύξης+10 ~ +43
Συνδέσεις Υδραυλικού Κυκλώματος (Inch)6,35 / 1/4"
Ισχύς ηλεκτρικής Αντίστασης (kW)6
Μέγιστη Θερμοκρασία Ροής Νερού (°C)65
Διαστάσεις Μονάδας Monobloc ΠxΥxΒ (mm)1283x1410x320
Ασφάλεια Πίνακα (A)30 / 30
Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz)1-220~240V-50
Βάρος (Kg)140,0
Σελίδα ΚατασκευαστήPanasonic
Εγγύηση ΠρομηθευτήΔύο (2) έτη για μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη
Πέντε (5) έτη για τον συμπιεστή

  • Κωδικός Προϊόντος: Panasonic WH-MXC12J6E5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7.000,00€